Korte update

Gepubliceerd op 12 mei 2023 om 10:12

Even een korte update van het reilen en zeilen van BodyBliss Coaching. 
Sinds een aantal maanden ben ik mijn Human Design aan het ontdekken en leven. De kennis die ik daardoor over mezelf en mijn funcioneren opdoe geeft me inzicht. Inzicht in mijn energetisch functioneren. En dus ook in mijn coaching. Wat werkt wel voor mij en wat niet? Waar en op welke manier ben ik de afgelopen tijd tegen mijn natuurlijke stroom in aan het varen geweest? Op welke manier kan ik nu met gemak mee varen op mijn stroom? 

Ik vind het heerlijk om mensen te begeleiden in hun intuitieve ontwikkeling, het ontdekken van wat wel en niet voor hen werkt. Waar loopt het vast en waar gaat alles juist van stromen? En dit alles doe ik vanuit mijn eigen ervaringen, cursussen en opleidingen die ik de afgelopen jaren heb beleefd. Ik weet door die ervaringen waar het voor mij goed gaat stromen en wat ik het beste kan doen als het vastloopt. Daarmee kan ik jou dus ook intuitief begeleiden om de stroom weer op te zoeken, daar waar je vast zat. 
De sessies plan ik in op de dagen dat ik niet in het aardbevingsgebied aan het werk ben en jij bepaalt wat je betaald. 

Op de woensdagen en vrijdagen heb ik daarom ruimte voor een aantal sessies. Mocht je nieuwsgierig zijn, weet dat je welkom bent. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb